arrow-intranet-overlay.png
R.K.B.S. Don Bosco  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

Hoe kunt u uw kind aanmelden? 

Wat leuk dat u interesse hebt voor RKBS Don Bosco.

Als u meer van ons wilt weten, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een rondleiding. Want dan laten we u in de praktijk zien hoe wij lesgeven en vooral hoe kinderen spelen en leren met plezier! Voor een afspraak kunt u bellen naar: 0227-602204, of u kunt  een e-mail te sturen naar directeur.donbosco@sarkon.nl

Aanmeldingsformulier

 

Rondleiding

Tijdens de kennismaking zal de directeur de uitgangspunten en de onderwijsvisie van de school toelichten en u en uw kind rondleiden door de school. Hierbij kunt u de kinderen aan het werk zien en de sfeer op school ervaren. Natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen. De directeur geeft u na de rondleiding informatie over de school mee naar huis. We zien er naar uit u te mogen verwelkomen op school!

 

Inschrijving

Als u besluit om uw kind in te schrijven kunt u samen met de directeur het inschrijfformulier invullen. De school heeft hierbij een kopie van een id-kaart / paspoort of het geboortebewijs nodig. Bij de ondertekening van het inschrijfformulier onderschrijft u de grondslag en de werkwijze van de school.