arrow-intranet-overlay.png
R.K.B.S. Don Bosco  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

Voor ieder kind een fijne plek

Op de Don Bosco kunt u gebruik maken van voor- en naschoolse opvang. Seppelin verzorgt dit in de achtervleugel van de school. Door kinderen een veilige en fijne plek te geven hebben ze ruimte om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. In huiselijke sfeer zorgen professionele medewerkers voor goede begeleiding van de groep en het individuele kind.

 

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang biedt opvang aan kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. Uw kind kan bij ons voor schooltijd  ontbijten en spelen om daarna door onze pedagogisch medewerkster naar school gebracht te worden. Na schooltijd halen we uw kind weer op van school, om lekker te spelen op een van onze huiselijke sfeervolle locaties.

Uw kind mag meedoen aan activiteiten die we organiseren. Het is niet verplicht. Dit kan variëren van een creatieve uitspatting, dans, muziek, sport en spel of een buitenactiviteit. Tijdens de schoolvakanties zijn we de hele dag geopend. De vakanties staan bij ons in het teken van leuke activiteiten plannen en uitstapjes maken. We gaan bijvoorbeeld naar musea, speeltuin, doen speurtochten of gaan appels plukken bij de boer.
Vervelen is geen optie!

 

Kinderdagverblijf

Vanaf 1 mei 2017 zijn de deuren van kinderdagverblijf Don Bosco in Wieringerwerf geoepend. Naast onze BSO in de Don Boscoschool in Wieringerwerf  is een prachtige en sfeervolle ruimte voor de jongste kinderen van 0 tot 4 jaar, die opgevangen worden door onze lieve, professionele pedagogisch medewerksters.