arrow-intranet-overlay.png
R.K.B.S. Don Bosco  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

Schooljaar 2018-2019

Het team van RKBS Don Bosco  heeft als doel om de goede ontwikkelingen die ingezet zijn vast te houden. Daarnaast heeft het team de ambitie om toe te werken naar een GOED van de onderwijsinspectie. Voor dit traject heeft de school twee jaar uitgetrokken, om toe te werken naar deze mooie beoordeling. 

 

Schooljaar 2017-2018

In oktober 2017 hebben de leerkrachten van RKBS Don Bosco het onmogelijke mogelijk gemaakt. De negatieve beoordeling van de onderwijsinspectie in 2016 is na één schooljaar omgezet naar een positieve beoordeling. Normaal gesproken is de weg naar een positieve beoordeling een traject van twee schooljaren. De leerkrachten van de Don Bosco hebben in één schooljaar de kwaliteit van het onderwijs naar een hoger plan getrokken. 

 

Schooljaar 2016-2017

Op 27 september 2016 heeft de onderwijs inspectie een bezoek gebracht aan RKBS Don Bosco. De school het een negatieve beoordeling gekregen. Alle ouders zijn uitgenodigd voor een ouderavond. Tijdens de ouderavond heeft het bestuur, Stichting Sarkon, en de school een uitleg gegeven aan de ouders.

Naar aanleiding van het negatieve oordeel heeft Stichting Sarkon de hulp ingeroepen van de PO-raad. De PO-raad heeft een analyse uitgevoerd. En vervolgens heeft de PO-raad de Vliegende Brigade naar ons toegestuurd. De Vliegende Brigade ondersteunt ons in het project ‘Goed worden en goed blijven’. Daarnaast heeft de school ook een plan van aanpak geschreven.

Over de ontwikkelingen van de school houden wij u op de hoogte via het weekbericht en via deze pagina.

Op 10 april 2017 hebben Stichting Sarkon en de directie van RKBS Don Bosco een voortgangsgesprek gevoerd met de onderwijsinspecteur. In de bijlage vindt u een verslag van het gesprek en de daarbij behorende bijlagen.

Aan het einde van het schooljaar 2016-2017 heeft de school het traject ‘Goed worden en goed blijven’ geëvalueerd. Het plan van aanpak van de Don Bosco is geëvalueerd middels het schooljaarverslag. Eind 2016-2017 is de begeleiding van de Vliegende Brigade afgerond.