Nieuwsbrief 24-05-2024

Agenda:

Maandag 27 mei: open dag (groot)ouders

Maandag 27 t/m 30 mei: avondvierdaagse

 

Open dag voor (groot)ouders

Op maandag 27 mei houden wij een open dag. Tijdens de open dag bent u als ouder, opa of oma, ander familielid of oppas van harte welkom in de groep van uw kind(eren) om een les(deel) mee te kijken bij het onderwijs in de groep. U kunt de gehele dag binnenlopen. De leerkrachten delen de planning van de dag met u via Kwieb. 

 

Sponsorloop

Vrijdag hebben we met de hele school gelopen voor 2 goede doelen. Metakids en het nieuwe schoolplein van Campus de Terp. Op woensdag heeft Petra Braspenning samen met haar zoon Dani een presentatie gegeven aan alle kinderen van onze school. Wat is het om deze ziekte te hebben en wat voor invloed heeft het op je leven? Dani kon dit zo duidelijk en mooi vertellen aan de kinderen van onze school. Hij vertelde dat hij het stiekem wel een beetje spannend vond om voor de kinderen te spreken, maar ook heel leuk om te doen. Dankzij Dani en Petra weten wij er allemaal een stuk meer van! 

De kinderen hebben allemaal zo’n plezier gehad tijdens de sponsorloop en er is zo goed gelopen! Er waren ook heel veel ouders langs de kant van het veld te vinden om de kinderen aan te moedigen. De cheque zal binnenkort worden uitgereikt aan Petra en Dani - Metakids. We houden jullie op de hoogte. 

 

Vakantierooster Kindcentrum de Terp 2024-2025 (herhaling)

Onderstaand vindt u het vakantierooster voor komend schooljaar. Het hele Kindcentrum houdt dezelfde schooltijden en vakanties aan. Zoals eerder gecommuniceerd worden de schooltijden dagelijks van 08.25 uur tot 14.15 uur. Afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de junivakantie enkel effectief is tijdens lange schooljaren. De komende jaren zal er daarom geen junivakantie zijn.

 

Herfstvakantie 26 oktober t/m 3 november

Kerstvakantie 21 december t/m 5 januari

Voorjaarsvakantie 15 t/m 23 februari 

Meivakantie 19 april t/m 5 mei 

Hemelvaart 29 en 30 mei

Pinksteren 9 juni

Zomervakantie 12 juli t/m 24 augustus

 

Let op: komend schooljaar valt Tweede Paasdag in de meivakantie. Goede Vrijdag gaan de kinderen gewoon naar school. De meivakantie is wel een dag langer omdat de maandag na de meivakantie 5 mei landelijk wordt gevierd.

 

Een overzicht van de studiedagen ontvangt u op een later moment dit schooljaar. We zijn momenteel nog bezig met het plannen van studiedagen en inhuren van externe partijen voor begeleiding. 

 

Bijlage:

- Flyer atletiek vereniging Wieringermeer

newsletter newsletter