Nieuwsbrief 28-06-2024

Woensdag 3 juli studiedag: alle leerlingen vrij

 

Agenda:

- Woensdag 3 juli: studiedag alle leerlingen vrij

- Vrijdag 5 juli: excursie groep 5 naar de Helderse vallei 

 

Bezoek aan Kindcentrum de Terp 

In september is het zover, dan gaan we starten in ons nieuwe gebouw. Er wordt momenteel hard gewerkt om binnen alles in te richten en af te ronden. Om iedereen een indruk te geven waar zij na de zomervakantie onderwijs krijgen, zullen wij het Kindcentrum voor de vakantie met de kinderen bezoeken. Dit doen wij op donderdag 11 juli. We maken een ronde door het gebouw, zodat de kinderen weten wat er in het gebouw te vinden is en waar hun eigen lokaal zich bevindt. 

 

Het was even puzzelen binnen het tijdpad, maar het is gelukt om ook een moment voor ouders te plannen om het nieuwe Kindcentrum van binnen te bewonderen. Helaas lukt het vanwege de drukke planning niet aan het begin- of einde van de dag, excuus daarvoor. Maandag 15 juli om 13.00 uur bent u welkom om een kijkje te nemen, zodat u na de vakantie weet waar u uw kind kunt brengen. Dit moment is echt alleen bedoeld voor ouders. Op 28 september houden wij open huis voor alle geïnteresseerden. 

 

Wilt u op 15 juli een kijkje komen nemen? Houd er dan rekening mee dat:

Bij een bezoek aan het nieuwe gebouw, de schoenen bij de ingang worden uitgedaan. Dit om het pand schoon te houden, voor de start met de kinderen. 

De parkeerplaatsen op het terrein nog niet gereed zijn. U kunt parkeren bij het oude zwembad of het Wiringherlant. 

 

Afscheid van juf Miranda Molhoek

Vandaag was het de laatste dag voor de kleuters om les te krijgen van juf Miranda. Zij verzorgde iedere vrijdag de taal,- en rekendans bij ons op school (www.studiodemol.nl). De kinderen en leerkrachten van de kleutergroepen wilden Miranda niet zomaar wegsturen. Zij is enorm verwend en heeft een enorm fijn jaar bij ons gehad op de Don Boscoschool. (zie foto’s) 

 

Bijlage:

- Familievoorstelling

newsletter newsletter
IMG-20240628-WA0011 IMG-20240628-WA0011
IMG-20240628-WA0010 IMG-20240628-WA0010